پایتون یک زبان برنامه نویسی سطح بالا و شی گرا و متن باز است. این زبان برنامه نویسی همه منظوره است و امکان نوشتن کدهای منطقی و واضح را برای پروزه های کوچک وبزرگ به ما می دهد.این زبان از زبان های برنامه نویسی مفسر می باشدو از مدیریت خودکار حافظه استفاده می کند.
از سال ۲۰۰۳ پایتون طبق شاخص تیوبی یکی از ده زبان محبوب برنامهنویسی بودهاست و در فوریهٔ ۲۰۲۰ سومین زبان برنامهنویسی محبوب (بعد از c و جاوا) بودهاست.پایتون در سالهای ۲۰۰۷ ،۲۰۱۰ و ۲۰۱۸ به عنوان زبان برنامهنویسی سال انتخاب شدهاست.
سازمانهای بزرگی مثل گوگل ، یاهو، فیسبوک، ناسا از پایتون استفاده میکنند. ITA نیز از پایتون برای بعضی از اجزای خود استفاده میکند. همچنین شبکهٔ اجتماعی ردیت نیز بهطور کامل در پایتون نوشته شدهاست.
پایتون در نرمافزارهای بسیاری به عنوان زبان اسکریپت نویسی استفاده میشود نرمافزارهایی مثل آباکوس که از روش اجزاء محدود استفاده میکند، فریکد که اجسام سه بعدی پارامتری را مدلسازی میکند. پایتون در پروژههای هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی استفاده میشود کتابخانههایی که در این کار استفاده میشوند کتابخانههایی مثل
تنسورفلو،
کرس،
پایتورچ و سایکیت-لرن
[bo] هستند
پایتون در بسیاری از سیستم عامل ها به عنوان جزء استاندارد وجود دارد. پایتون در سیستم عاملهای توزیع لینوکس، آمیگااواس ۴،
فری بیاسدی،
نتبیاسدی،
اوپنبیاسدی و
مکاواس میتواند از طریق خط فرمان (ترمینال) استفاده شود. ردهت لینوکس و
فدورا هر دو از نصاب پایتونی
آناکوندا استفاده میکنند. لینوکس
جنتو از پایتون در سیستم مدیریت بسته، یعنی
پورتج[bp] استفاده میکند.
پاردوس از آن برای مدیریت و در طول راهاندازی سیستم استفاده میکند.
بیشتر پیادهسازیهای پایتون (شامل سی پایتون، اولین پیادهسازی) میتوانند مثل یک مفسر خط فرمان عمل کنند، برای زمانی که کاربر رشته شرط را وارد میکند و فوراً نتیجه را میپذیرد. خلاصه پایتون به عنوان یک برنامه واسط عمل میکند. وقتی صرف دیگر شیوههای اجرا (کامپایل کد بایت یا کامپایل کد محلی) به صورت یک رشته صرف ذخیره میشود، یک افزایش سرعت در هزینههای متقابل به وجود میآید، بنابراین آنها معمولاً فقط خارج از مفسر خط فرمان استفاده میشوند. (وقتی یک ماژول وارد میشود)
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.